Διάφορα

 

Διάφορα


1. Στοματικό διάλυμα με άρωμα δυόσμου


περιέχει:  νερό, βάμμα θυμαριού και αιθέρια έλαια δυόσμος, λεμόνι και τειόδεντρο.


Αισθάνεστε την ανάσα σας βαριά και ενοχλητική; Θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση στο πρώτο ραντεβού αλλά δεν αντέχετε την έντονη γεύση των διαλυμάτων του εμποριού; Αυτό το στοματικό διάλυμα θα σας ενθουσιάσει ! Αποτελείται απο αγνά υλικά που προστατεύουν την στοματική κοιλότητα από  την κακοσμία κι όχι μόνο ! Το βάμμα θυμαριού βοηθά στην απολύμανση του στόματος, προστατεύει από την τερηδόνα και την πέτρα. Τα αιθερια έλαια που περιέχει εκτός από το ωραίο άρωμα που προσφέρουν διατηρούν και την υγεία του στόματος σας σθεναρή !


Χρησιμοποιείστε το κυρίως μετά το καθημερινό βούρτσισμα.



Βάρος : 250 γρ.

 

 

 

2. Αποσμητικό για τις μασχάλες

περιέχει : βούτυρο κακάο, λάδι καρύδας, βούτυρο καριτέ, μελισσοκέρι, κορν φλαουρ, διττανθρακική σόδα, βιταμίνη Ε και αιθέρια έλαια τειόδεντρο λεβάντα και υλάνγκ-υλάνγκ.

Καλοκαιράκι, ζέστη, ιδρώτας και ... κακοσμία ! Ο εφιάλτης κάθε ανθρώπου είναι η άσχημη μυρωδιά των μασχάλων. Βρήκαμε τον τρόπο να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτό το πρόβλημα με υγιεινά υλικά. Ενυδατώνει και προστατεύει την περιοχή της μασχάλης και φυσικά αποτρέπει κάθε άσχημη οσμή που θα είχε το θράσος να αναδυθεί ! Με αγνά υλικά, χωρίς χημικές ουσίες, αλουμίνιο ή συντηρητικά και με το εξωτικό άρωμα του υλάνγκ-υλάνγκ νιώθετε καθαροί και δροσεροί όλη μέρα !

Χρησιμοποιείστε μια επιθυμητή ποσότητα σε κάθε μασχάλη κάνοντας ελαφρύ μασάζ για να απορροφηθεί.

Τώρα και σε στικ !

 

Βάρος : 15 γρ.

 

 

 

 

3. Αντιηλιακό λάδι σώματος

περιέχει : αμυγδαλέλαιο, σπορέλαιο κάνναβης, έλαιο λεβάντας, σιτέλαιο, βιταμίνη Ε και αιθέρια έλαια λεβάντα και τειόδεντρο.

Σας αρέσει το βαθύ, τροπικό μαύρισμα ; Δεν θέλετε όμως να χρησιμοποιείτε τα λάδια που περιέχουν μόνο χημικά ή πετρελαικά συστατικά και ψάχνετε κάτι διαφορετικό και προ πάντων υγιεινό ; Αυτό το λαδάκι είναι η ιδανική λύση για εσάς που αντιλαμβάνεστε την ζωή αλλιώς.... αποτελείται από έλαια με αντιηλιακή δράση κι όχι μόνο. Όλα τα έλαια που το δημιουργούν είναι πλούσια σε ενυδατικούς παράγοντες, προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση και θρέφουν σε βάθος την κουρασμένη από τη θάλασσα και τον ήλιο επιδερμίδα.

Εφαρμόστε αμέσως αφού βγείτε από το νερό και απολαύστε την ευεργετική δράση του ήλιου ! Μην εκτίθεστε στον ήλιο τις μεσημεριανές ώρες.


Διαβάστε περισσότερα:

Διαβάστε περισσότερα:

Βάρος :50 γρ.