Σαπούνια μαλλιών

1. Σαπούνι μαλλιών με δαφνέλαιο , έλαιο τσουνίδας και δεντρολίβανου κατά της λιπαρότητας

περιέχει: έκχυμα βοτάνων (δάφνη, δεντρολίβανο, τσουκνίδα), δαφνέλαιο, έλαιο τσουκνίδας, έλαιο δεντρολίβανου, λάδι καρύδας, NaOH, αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια τειόδεντρο και δάφνη.


Η δάφνη  η τσουκνίδα και το δεντρολίβανο παντρεύονται όμορφα για να δημιουργήσουν ένα σαπούνι που βοηθά στην ρύθμιση της λιπαρότητας και την τριχόπτωση που οφείλεται σε αυτή. Η μπύρα προσφέρει ενυδάτωση και σε συνδυασμό με τα έλαια της καρύδας και του αμυγδάλου ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ταλαιπωρημένη απο περιττή λιπαρότητα επιδερμίδα. Το αιθέριο έλαιο τειόδεντρο ενισχύει αυτή την δράση ενώ αυτό της δάφνης δροσίζει την επιφάνεια του τριχωτού αφήνοντας τα μαλλιά σας φρέσκα και καθαρά.



 




Βάρος : 110 γρ.

 

 

 

2. Σαπούνι μαλλιών με βούτυρο καριτέ για βαθιά ενυδάτωση

περιέχει : έκχυμα χαμομηλιού, λάδι καρύδας, ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, NaOH, φοινικέλαιο, καστρέλαιο, σπορέλαιο κάνναβης, βούτυρο καριτέ και αιθέρια έλαια τεροιόδεντρο και δάφνη.

Πλούσιο σε έλαια, πλούσιο κι σε ενυδάτωση. Ιδανικό για ξηρά, ταλαιπωρημένα και με πυτιρίδα μαλλιά. Φροντίζει απαλά τα κουρασμένα μαλλιά προσφέροντας τους ότι αυτά χρειάζονται : Τροφή για να είναι δυνατά, μεταξένια, απαλά και πάνω από όλα υγιή !

 

Βάρος : 110 γρ.