Σχετικά με μας

Ποιοί είμαστε;

Τίποτε περισσότερο από απλοί καθημερινοί άνθρωποι που προσπαθούμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας καταναλώνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα που πωλούνται ευρέως στο εμπόριο.

Άνθρωποι που ζώντας στο χωριό προτιμούν να χρησιμοποιούν τους πόρους της Μητέρας Φύσης και σε αρμονία μαζί της να φτιάχνουν και να δημιουργούν προιόντα που μόνο σκοπό έχουν την όσο το δυνατό καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ασχολούμαστε με τις αγροτικές καλλιέργειες, τα ζωάκια μας, τον κήπο μας και τα τελευταία χρόνια με τη παρασκευή σαπουνιών, καλλυντικών και ελαίων.

Μετά από μακρόχρονη περιήγηση στο διαδίκτυο, άντληση πληροφοριών από μεγαλύτερους αλλά και από προσωπική εμπειρία, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια σειρά προιόντων που με μεγάλο καμάρι αποκαλούμε "παιδιά μας" μιας και όλες οι συνταγές είναι δικής μας εμπνεύσεως ή παραλλαγή άλλων δοκιμασμένων συνταγών.

Λατρεύουμε πολύ αυτό που κάνουμε και το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Μας ανανεώνει και μας κάνει να θέλουμε να το μοιραστούμε και με άλλους ανθρώπους που θέλουν να στρέψουν την ζωή τους προς το καλύτερο.

Στο site μας θα βρείτε περιγραφή του κάθε προιόντος, τα συστατικά τους, φωτογραφίες τους και το μέγεθος τους.

Κι επειδή είμαστε καινούριοι στον "ιστό" θα σας παρακαλέσουμε να δείξετε υπομονή και κατανόηση γιατί συνεχώς θα ανανεωνόμαστε και θα σας πληροφορούμε για ό,τι καινούριο.

Θα ακολουθήσουν άρθρα σχετικά με τις πρώτες ύλες (τα βούτυρα, τα έλαια, τα βότανα, τα αιθέρια έλαια κ.ο.κ.), για την παραγωγή σαπουνιού από τις μεγάλες βιομηχανίες και την σημασία που έχει για την υγεία μας που θα σας κάνουν να κατανοήσετε περισσότερο γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε αγνά, παραδοσιακά προιόντα από ...χέρι !

Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας κι ελπίζουμε να περνάτε ακόμα περισσότερες στιγμές μαζί μας όσο θα "μεγαλώνουμε".

Με εκτίμηση η "οικογένεια" Μπανάκι Μανάκι.