Άλλα σαπούνια

 

Άλλα σαπούνια


1. Σαπούνι προσώπου με νιφάδες βρώμης


περιέχει: έκχυμα χαμομηλιού, λάδι καρύδας, φοινικέλαιο, αμυγδαλέλαιο, NaOH, σπορέλαιο κάνναβης, βούτυρο καριτέ, σταφυλοκουκουτσέλαιο, νιφάδες βρώμης και αιθέρια έλαια λεβάντα, γεράνι και τειόδεντρο.


Ποιός είπε ότι η βρώμη είναι μόνο για το πρωινό μας; Η βρώμη έχει αντιφλεγμονώδεις και καταπραυντικές ιδιότητες και σε συνδυασμό με τα έλαια,τα βούτυρα αλλά και τα αιθέρια έλαια τα οποία βρίσκονται σε αυτό το σαπουνάκι βοηθά στο σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου φροντίζοντας την απαλά και αποτελεσματικά. Επίσης, αν χρησιμοποιηθεί απ'ευθείας σε βρεγμένο πρόσωπο κάνει ήπια απολέπιση αφαιρώντας το επιπλέον σμήγμα που ενδεχομένως φράσσει τους πόρους και δημιουργεί αντιαισθητικά σπυράκια. Ίδανικό για νεανικές επιδερμίδες αλλά και για όσους θέλουν να φροντίζουν καθημερινά το πρόσωπο τους.



Βάρος : 25 γρ.

 

 

 

 

2. Σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή


περιέχει: έκχυμα καλέντουλας και χαμομηλιού, έλαιο καλέντουλας, λάδι καρύδας, φοινικέλαιο, NaOH, βερικοκέλαιο, σπορέλαιο κάνναβης και αιθέρια έλαια γεράνι, λεβάντα και τειόδεντρο.


Η ευαίσθητη περιοχή θέλει και ιδιαίτερη φροντίδα. Όλες οι γυναίκες το γνωρίζουμε. Γιατί λοιπόν να μην την φροντίσουμε με κάτι αγνό και απολύτως ασφαλές; Η καλέντουλα έχει αντισηπτικές, επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις  ιδιότητες. Πλύσεις με αφέψημα καλέντουλας είναι δέκα φορές πιο αποτελεσματικές από εκείνες με χαμομήλι ! Όσο για τα αιθέρια έλαια που βρίσκονται εδώ ο ρόλος τους δεν είναι απλά διακοσμητικός αλλά και ιδιαιτέρως σημαντικός αφού το καθένα από μόνο του αλλά και όλα μαζί σε συνεργασία βοηθούν στην αντιμετώπιση μηκύτων και μολύνσεων που ταλαιπωρούν την ευαίσθητη περιοχή αφήνοντας την φρέσκη και καθαρή. 



Βάρος : 33 γρ.