Περιποίηση σώματος

Περιποίηση σώματος


1. Αλοιφή που γιατρεύει τα πάντα !


περιέχει : ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, σπορέλαιο κάνναβης, βιταμίνη Ε, μελισσοκέρι και αιθέρια έλαια δυόσμο, λεμόνι και τειόδεντρο.


Έχετε σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια; Καήκατε από τον ήλιο ή καθώς μαγειρεύατε; Οι φτέρνες σας μοιάζουν τρομακτικές; το πωπουδάκι του μωρού σας έχει ερεθιστεί από την πάνα; Η ξηροδερμία σας δεν λέει να σας αφήσει; Το έταιρον ήμισυ όταν ξυρίζεται παραπονιέται πως το δέρμα του τον "τραβάει" ; Η λύση υπάρχει και βρίσκεται σε αυτή την αλοιφή παρασκευασμένη από απλά και αγνά υλικά . Το λατρεμένο και γνωστό για την ενυδατική του δράση ελαιόλαδο παντρεύεται με το μαγικό, επουλωτικό σπορέλαιο κάνναβης και σε συνδυασμό με το αγνό κερί μέλισσας, την βιταμίνη Ε και τα αιθέρια έλαια δημιουργούν ότι καλύτερο για όσα σας ταλαιπωρούν.


Εφαρμόστε την όπου χρειάζεται, κάνετε ελαφρύ μασάζ για να απορροφηθεί και απολαύστε τις ευργετικές της ιδιότητες και το δροσερό άρωμα του δυόσμου και του λεμονιού !



Bάρος : 65 γρ.

 

 

 

2. Ενυδατικό λάδι σώματος


περιέχει : έλαιο λεβάντας, σπορέλαιο κάνναβης, καροτέλαιο, βιταμίνη Ε και αιθέρια έλαια γκρέιπφρουτ και τειόδεντρο.


Ένα λαδάκι ενυδατικό, απαλό και μυρωδάτο που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας ! Φροντίζει απαλά την επιδερμίδα, την θρέφει και την κρατά σφριγηλή χάρη στο αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ που επίσης του δίνει το δροσιστικό του άρωμα.


Εφαρμόστε σε νωπή επιδερμίδα, μετά το μπάνιο, κάνοντας ελαφρύ μασάζ.



Βάρος : 50 γρ.


 


3. Ενυδατική κρέμα σώματος με αλόη

 

περιέχει :  ζελέ αλόης, έλαιο τριαντάφυλλων, μελισσοκέρι, βιταμίνη Ε και αιθέρια έλαια υλάνγκ-υλάνγκ, λεβάντα και τειόδεντρο.


Η αναζωογονητική δράση της αλόης με την επουλωτική δύναμη του κεριού και ο συνδυασμός τους με το έλαιο τριαντάφυλλων δημιουργούν μια κρέμα σώματος που θα αγαπήσετε ! Το αιθέριο έλαιο υλάνγκ-υλάνγκ μαζί με την λεβάντα θα σας ταξιδέψουν σε εξωτικά και λουλουδάτα μέρη και θα σας κάνουν να απολαύσετε την φροντίδα της επιδερμίδα σας όσο ποτέ !



Βάρος : 65 γρ.

 

 

 

4. Αντιρυτιδικό λάδι ματιών


περιέχει : σπορέλαιο κάνναβης, σταφυλοκουκουτσέλαιο, έλαιο νυχτολούλουδου, καροτέλαιο, βιταμίνη Ε και αιθέρια έλαια γεράνι και τειόδεντρο.


Η ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα ματιά εκτίθεται καθημερινά στα στοιχεία της φύσης και ταλαιπωρείται. Αποτέλεσμα αυτής της έκθεσης είναι η πρώωρη γήρανση και το "σπάσιμο" γύρω από τα μάτια με μικρές αλλά αντιαισθητικές ρυτίδες. Έτσι, δημιουργήσαμε ένα λαδάκι για τα μάτια σας μόνο ! Είναι απαλό, ελαφρύ και μυρίζει υπέροχα ! Φροντίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών αλλά και τις βλεφαρίδες χάρη στα έλαια και τα αιθέρια έλαια που το απαρτίζουν.


Με την βοήθεια της μπίλιας κάντε ελαφρύ μασάζ γύρω από τα μάτια και πάνω στις βλεφαρίδες και απολαύστε τις ευεργετικές του ιδιότητες.



Βάρος : 10 γρ.

 

 

 

 

5. Βάλσαμο για τα χείλη (lip balm)


περιέχει : βούτυρο κακάο, λάδι λεβάντας, μελισσοκέρι, βιταμίνη Ε και αιθέρια έλαια λεβάντα και τειόδεντρο.


Σκασμένα χείλη από το κρύο ή από την ζέστη; Έχουμε το κατάλληλο προιόν για εσάς... το βάλσαμο για τα χείλη, το γνωστό από τις μαμάδες μας βούτυρο κακάο και το πιο σύγχρονο lip balm είναι αυτό που χρειάζεστε   . Για όλες τις εποχές, όλες τις ώρες και όλους, αγόρια και κορίτσια αφού δεν χρωματίζει.


Χρησιμοποιείστε το όσο συχνά επιθυμείτε για να έχετε χείλη για φίλημα κάθε στιγμή !



Βάρος : 5 γρ.