Σαπούνια σώματος

 

Σαπούνια σώματος


1. Σαπούνι σώματος με τριανταφυλλέλαιο και ροδοπέταλα


περιέχει: ροδόνερο, φοινικέλαιο, έλαιο τριαντάφυλλων, λάδι καρύδας, NaOH, καστορέλαιο, σπορέλαιο κάνναβης, μελισσοκέρι, αποξηραμένα ροδοπέταλα και αιθέρια έλαια γεράνι και λεβάντα.


Απολαύστε το μπάνιο σας με ένα τριανταφυλλένιο, κυριολεκτικά, σαπούνι ! Ο πλούσιος αφρός του σε συνδυασμό με το υπέροχο άρωμα του γερανιού και της λεβάντας σας ταξιδεύει σε έναν κήπο ολάνθιστο που χαλαρώνει και ευχαριστεί τις αισθήσεις. Η Κλεοπάτρα απλά θα σας ζήλευε ! Αφεθείτε στο υπέροχο χαλαρωτικό του άρωμα και νιώστε σαν Άρχοντες !



Βάρος : 110 γρ.

 

 

 

 

2. Σαπούνι σώματος με βαλσαμέλαιο και φύλλα μολόχας


περιέχει: έκχυμα μολόχας και χαμομηλιού, βαλσαμέλαιο, λάδι καρύδας, φοινικέλαιο, NaOH, βερικοκέλαιο, βούτυρο κακάο, μελισσοκέρι, αποξηραμένα φύλλα μολόχας και αιθέρια έλαια τειόδεντρο και γκρέιπφρουτ.


Ένα σαπούνι όχι μόνο για καλλυντική και καθαριστική χρήση αλλά και για την καταπολέμηση των δερματικών παθήσεων που πιθανόν  σας ταλαιπωρούν (ψωρίαση, έκζεμα, ξηροδερμία). Το βαλσαμέλαιο βοηθά στην θεραπεία δερματικών προβλημάτων και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα έλαια, το έκχυμα μολόχας και χαμομηλιού, τα φύλλα μολόχας αλλά και τα αιθέρια έλαια που το αποτελούν γίνεται το ιδανικό σαπούνι για εσάς και την οικογένεια σας.



Βάρος : 110 γρ.

 

 

 

 

3. Σαπούνι σώματος με πορτοκάλι και ξύσμα πορτοκαλού


περιέχει: φρέσκο χυμό πορτοκαλιού, ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, NaOH, αμυγδαλέλαιο, σπορέλαιο κάνναβης, φοινικέλαιο, βούτυρο κακάο, καστορέλαιο, μελισσοκέρι, ξύσμα πορτοκαλιού, άνθη χαμομηλιού και αιθέρια έλαια γκρέιπφρουτ και πορτοκάλι.


Ένα σαπούνι μυρωδάτο σαν ζεστό κέικ ! Μην το φάτε ! Κάντε πλούσιο αφρό στο σφουγγάρι σας κι απολαύστε την αναζωογονητική δράση των εσπεριδοειδών στο μπάνιο σας. Τα αιθέρια έλαια που το απαρτίζουν αναπτερώνουν την αυτοπεποίθηση και καταλοπεμούν το στρες. Και δεν μένουν μόνο εκεί. Το αιθέριο έλαιο γρέιπφρουτ καταπολεμά  και την κυταρρίτιδα !


Εφαρμόστε απευθείας στο δέρμα και απολαύστε μια ήπια απολέπιση που θα σας τονώσει και θα σας κάνει να νιώσετε πιο φρέσκοι απο ποτέ !



Βάρος : 110 γρ.